Sloggi Actie

Vanaf 1 t/m 30 juni is de Sloggi Actie. Dat betekent dat je bij aankoop van drie slips de vierde gratis krijgt! Het geldt voor de meeste basisseries, voor dames en herenmodellen. En ook shorts en shirts doen mee in deze aanbieding.

Een mooie gelegenheid om het ondergoed eens te vervangen door een nieuwe versie.

Om er zeker van te zijn dat je ideale model in jouw maat op voorraad is, kan je altijd contact met ons opnemen via mail of telefoon. Dan reserveren we de Sloggi's direct en ligt de bestelling voor je klaar!

Badmode

Nieuw in ons assortiment: badmode! Tijdens de inkoop zijn we op zoek gegaan naar de leuke merken, die de beste pasvorm bieden in combinatie met mooie prints en een redelijke prijs.

Bikini's, badpakken en tankini's zijn er o.a. met afneembare bandjes, in bandeau uitvoering, als triangel bh, met hoge slips, omvouwbare slips of juist als laag strikmodel. En dat allemaal in maten zoals we dat ook in onze lingerie collecties voeren. En daarnaast zijn er ook corrigerende badpakken binnengekomen, die een buikje kunnen verhullen.

Ook voor mannen!

Natuurlijk zijn we de mannen niet vergeten bij het inkopen van de badmode.

Voor hen hebben we diverse modellen shorts ingekocht. Soms mag er in een zwembad geen wijde short gedragen worden en is een goede oplossing voor: de strakke zwemshort. Met een mooie streep is dit een model dat niet alleen prettig zit, maar ook een sportieve uitstraling heeft.

Daarnaast zijn er wijdvallende modellen in uni kleuren en in leuke prints. De maten variƫren van S t/m XXL.