NIEUW

Onze winkel is al helemaal in voorjaarssfeer met alle lichte kleuren en vrolijke prints. De nieuwe collecties voor nachtmode en lingerie zijn al volop te krijgen en ook de badmode collecties worden steeds uitgebreider. Zo ook de Charlie Choe nachtmode voor dames: een vrolijke collectie met fijne bigshirts, losse shirts, hemdjes en korte broekjes die je zelf als set kan combineren.

A Good Catch

Met veel enthousiasme presenteren we "A Fish Named Fred": ons nieuwste merk voor mannen dat bekend is om zijn leuke prints en kleurcombinaties. Een merk dat je misschien wel kent van de bijzonder kleurrijke bovenkleding. En dat vind je nu bij ons!

Als eerste collectie hebben we 2-pak boxershorts, bonte pyjama shorts en lekker felgekleurde (slaap) shirts. Daar wordt je accuut vrolijk van!Kom je gauw kijken?

Hulp aan Turkije en Syrië

We schrikken van het nieuws dat uit Turkije en Syrië blijft komen; deze natuurramp gaat alles te boven en het verdriet en verlies is enorm. We hebben goederen vanuit de winkel aangeboden, maar daar is inmiddels al heel veel van ingezameld. Daarom hebben we een donatie gedaan in de vorm van geld. Alle beetjes helpen en vele (kleine) donaties maken ook een groot bedrag. Laat je hart spreken en geef!

In de winkel vind je onze speciale collectebus bij de kassa. Het initiatief ligt bij een collega winkelier met connecties in de getroffen regio. Alle donaties gaan zo rechtstreeks én volledig naar een kleine lokale stichting en het geld komt zo ten goede aan de slachtoffers van de aardbevingen. Dank je wel!