Panty's

De herfstmode vraagt weer om nieuwe combinaties en daar kan een leuke panty je goed bij helpen. Zo maak je eenvoudig een heel andere outfit door een jurk of rok met verschillende panty's te combineren.

Een goede basicpanty is er al in 8 denier (zeer dun) tot aan 100 denier (sterk en dik). Of kies je voor een warme thermopanty?

We hebben een leuke collecties van o.a. Oroblu, Bonnie Doon, MarcMarcs, Trasparenze en Marianne. Om het seizoen goed te beginnen, kan je nu voor € 10 korting sparen met onze speciale Panty Spaarkaart. Vraag ernaar bij de kassa!

Sokken!

We zijn er gek op: sokken! En gelukkig hebben we heel veel verschillende varianten voor je in de winkel. Van grappige varianten in wol en katoen, voordelige bundeltjes voor dames, heren en kinderen, praktische basiskleuren, niet knellende boorden, tot aan zachte bamboe sokken. Bovendien hebben de meeste sokken in ons assortiment géén voelbare teennaad!

Je kunt bij ons terecht voor sokken vanaf schoenmaat 23-26 t/m 47-52. Ons merken zijn o.a. Bonnie Doon, Oroblu, MarcMarcs, Teckel, Yellow Moon, Puma, Basset en Stapp.

Nachtmode

De nachten zijn al een stuk koeler. Fijn om dan een goed nachthemd of pyjama in huis te hebben.

De nieuwe damescollectie nachtmode is kleurrijk met mooie groentinten, warm oranje-rood en variaties in blauw en grijs. Het materiaal varieert ook van zacht viscose, comfortabel katoen en warm badstof of velours.

Ook voor mannen is er weer volop keus in pyjama sets, losse broeken en shirts van o.a. merken als Ringella, Pastunette, Robson, Ceceba, Gotzburg en Eskimo.

Ook zijn de huispakken en ochtendjassen al weer op voorraad. De hoogste tijd om bij ons binnen te stappen!