Ons team

 

Bij Kleine Jan Textiel werken we met een vast, klein team onder leiding Marianne, zus van eigenaresse Judith. We geven je graag een deskundig en eerlijk advies. Of het nu om een goede pasvorm van een bh, de kleur van een panty of de juiste maat boxershort gaat. Zodat je zelf een goede keuze kunt maken en later ook weer graag terugkomt. Natuurlijk kun je ook altijd zelf rustig rondkijken of je iets passends kunt vinden!

Een tweede generatie

 

De overname van de zaak door de jongste generatie in 2001, luidde een nieuwe periode in: met de verbouwing en vergroting in 2008 is er alle ruimte gekomen om de grote collectie nachtkleding, beenmode, lingerie en ondergoed nog beter te kunnen presenteren. Én te passen. In de twee ruime paskamers (ook geschikt voor mindervaliden) kun je rustig de tijd nemen om je keuze te maken.

Sinds 2016 is de taakverdeling voor én achter de schermen veranderd en zie je Marianne steeds meer in de winkel. Eigenaresse Judith doet het, wegens haar gezondheid, rustiger aan.

Van markt naar winkel

 

Kleine Jan Textiel is een familiebedrijf dat sinds 1963 bestaat. Voor velen, jong en oud, inmiddels een begrip in IJsselstein en omgeving. Eerst alleen op diverse weekmarkten. Later ook met een eigen winkelpand. Al vanaf 1976 vind je ons midden in het oude centrum van IJsselstein. Parkeren kan heel dichtbij, op de parkeerplaats Kloosterhof, direct achter de winkel.