Voor zowel jongens als meisjes kun je bij ons ondergoed vinden vanaf maat 92 tot en met maat 176. Stel zelf je setje samen van passende slips of boxershorts en hemdjes of kies juist voor een geheel eigen combinatie. Tienermeiden kunnen bij ons terecht voor hun eerste bh-tje.

In de winter verkopen we heerlijk warm thermo-ondergoed van Eskimo.

Voor de allerkleinsten hebben we o.a. rompertjes en babyondergoed vanaf maat 50-56. Leuk om cadeau te geven! 

De volgende merken maken onderdeel uit van het assortiment kinderondergoed: Claesen’s, Ten Cate, Beeren, Puma, Boobs & Bloomers en Eskimo.

Jongens en meisjes kunnen bij ons terecht voor stoere sokken, hippe kousen en fijn zittende maillots, panty’s en leggings. Een uitgebreide collectie met veel leuke prints en (mode)kleuren die per seizoen wisselt.

Babysokjes en maillots zijn er voor de allerkleinste voetjes. Zachte (baby)sloffen en thermo-leggings vind je bij ons in de wintermaanden. 

Deze merken zijn onderdeel van ons assortiment: Bonnie Doon, Puma, Yellow Moon, Teckel en Apollo.

Pyjama’s, nachthemden, maar ook badjasjes, voor jongens en meisjes. Met een leuke opdruk of mooi dessin vanaf babymaat 50-56 tot en met tienermaat 176/188.

's Zomers in luchtige katoen in shortama’s (pyjamasets met korte broek), ’s winters in warm velours of badstof. Maar altijd vrolijk en eigenwijs in een goede kwaliteit. 

Dat komt omdat merken zoals Claesen’s, Charlie Choe, Rebelle en Eskimo elk seizoen weer echt iets nieuws brengen.