Panty's kan je nooit genoeg hebben. In de zomer kan een dunne panty toch een verschil maken door kleine oneffenheden van de huid wat te camoufleren. Bij bepaalde gelegenheden zoals een bruiloft of uitvaart maakt het je outfit compleet. Ook zitten schoenen vaak prettiger als er een kous om de voet zit.

Bij elke € 10 die je bij ons aan panty's koopt, kan je met onze Panty Spaarkaart voor € 10 shoptegoed sparen. Onze spaarkaart is met 12 stempels al vol! De kaart is een jaar geldig vanaf de eerste stempel. Vraag er bij je volgende bezoek aan onze winkel gerust naar.

 

 

Jongens en meisjes kunnen bij ons terecht voor stoere sokken, hippe kousen en fijn zittende maillots, panty’s en leggings. Een uitgebreide collectie met veel leuke prints en (mode)kleuren die per seizoen wisselt.

Babysokjes en maillots zijn er voor de allerkleinste voetjes. Zachte (baby)sloffen en thermo-leggings vind je bij ons in de wintermaanden. 

Deze merken zijn onderdeel van ons assortiment: Bonnie Doon, Puma, Yellow Moon, Teckel en Trasparenze.

Badpakken, bikini's en tankini's zijn het hele jaar door onderdeel van onze vaste collectie. Voor mensen die wekelijks baantjes trekken in het zwembad, maar ook als je voor je vakantie nieuwe badkleding zoekt, kan je bij ons terecht. Onze favoriete merken zijn Fantasie, LingaDore, Mila, Puma en Pastunette Swim en starten bij B38 tot G44 voor bikini's en gaan tot maat 48 in badpakken en tankini's.

Voor heren zijn er zwemshorts in verschillende lengtes, kleuren en prints van o.a. Ceceba en Puma. Wijde modellen altijd met binnenbroek. De zwemslip van Puma is sportief en in diverse kleuren te krijgen.