Voor zowel jongens als meisjes kun je bij ons ondergoed vinden vanaf maat 92 tot en met maat 176. Ons assortiment is misschien wat kleiner dan je gewend bent; de merken die we nu voor kinderen hebben, zijn er ook in volwassenen heren- of dames collecties. Tienermeiden kunnen bij ons terecht voor een bh'tje van de merk Skiny en Speidel, wat begint bij maat A70.

In de winter verkopen we heerlijk warm thermo-ondergoed van Eskimo.

De volgende merken maken onderdeel uit van het assortiment kinderondergoed: Beeren, Giovanni en Puma.

Jongens en meisjes kunnen bij ons terecht voor stoere sokken, hippe kousen en fijn zittende maillots, panty’s en leggings. Een uitgebreide collectie met veel leuke prints en (mode)kleuren die per seizoen wisselt.

Babysokjes en maillots zijn er voor de allerkleinste voetjes. Zachte (baby)sloffen en thermo-leggings vind je bij ons in de wintermaanden. 

Deze merken zijn onderdeel van ons assortiment: Bonnie Doon, Puma, Yellow Moon, Teckel en Trasparenze.

Badpakken, bikini's en tankini's zijn het hele jaar door onderdeel van onze vaste collectie. Voor mensen die wekelijks baantjes trekken in het zwembad, maar ook als je voor je vakantie nieuwe badkleding zoekt, kan je bij ons terecht. Onze favoriete merken zijn Fantasie, LingaDore, Mila, Puma en Pastunette Swim en starten bij B38 tot G44 voor bikini's en gaan tot maat 48 in badpakken en tankini's.

Voor heren zijn er zwemshorts in verschillende lengtes, kleuren en prints van o.a. Ceceba en Puma. Wijde modellen altijd met binnenbroek. De zwemslip van Puma is sportief en in diverse kleuren te krijgen.