Voor zowel jongens als meisjes kun je bij ons ondergoed vinden vanaf maat 92 tot en met maat 176. Stel zelf je setje samen van passende slips of boxershorts en hemdjes of kies juist voor een geheel eigen combinatie. Tienermeiden kunnen bij ons terecht voor hun eerste bh-tje.

In de winter verkopen we heerlijk warm thermo-ondergoed van Eskimo.

Voor de allerkleinsten hebben we o.a. rompertjes vanaf maat 50-56. Leuk om cadeau te geven! 

De volgende merken maken onderdeel uit van het assortiment kinderondergoed: Claesen’s, Ten Cate, Beeren en Puma.

Jongens en meisjes kunnen bij ons terecht voor stoere sokken, hippe kousen en fijn zittende maillots, panty’s en leggings. Een uitgebreide collectie met veel leuke prints en (mode)kleuren die per seizoen wisselt.

Babysokjes en maillots zijn er voor de allerkleinste voetjes. Zachte (baby)sloffen en thermo-leggings vind je bij ons in de wintermaanden. 

Deze merken zijn onderdeel van ons assortiment: Bonnie Doon, Puma, Yellow Moon, Teckel en Trasparenze.

Sinds een paar jaar hebben we dames en heren badmode in onze winkel. Badpakken, bikini's en tankini's zijn het hele jaar door onderdeel van onze vaste collectie. Mensen die wekelijks baantjes trekken in het zwembad, maar ook als je voor je vakantie nieuwe badkleding zoekt, kan je bij ons terecht. Onze favoriete merken zijn Fantasie, LingaDore, Mila, Puma en Pastunette Swim.

Voor heren zijn er zwemshorts in verschillende lengtes, kleuren en prints van o.a. Ceceba en Puma. Wijde modellen altijd met binnenbroek. De zwemslip van Puma is sportief en in diverse kleuren te krijgen.