Je hebt bij ons volop keuze in comfortabele, goed passende en modieuze lingerie. Mooie sets voor een speciaal moment of juist de perfecte bh voor elke dag.

We bieden een ruime keus in slips; onzichtbare versies voor onder strakke kleding, maar ook zacht en vrouwelijk kant. Een hipster, string of slip, pantybroekje en de directoire zijn bij ons onderdeel van het standaard assortiment. Verkrijgbaar in diverse materialen zoals katoen, viscose, modal, microfibre of bamboe.

Corrigerend ondergoed is er in veel uitvoeringen; hemdjes, slips, jurkjes variërend in lichte en zwaardere uitvoeringen. Die variatie zit ook in sport-bh's. Hierbij adviseren we je graag, zodat je de juiste keuze kunt maken.

Wij vinden het belangrijk dat je de juiste maat vindt. Passen is daarvoor essentieel. Maar ook als het niet mogelijk is om dat in onze winkel te doen, willen we je zo goed mogelijk helpen door je te vertellen wat belangrijk is bij het passen.

Lingerie en ondergoed is er voor elke vrouw anders. Vandaar de verschillende merken in onze collectie:

Triumph, Mey, Sloggi, LingaDore, Skiny, Nina Von C, Spanx, Speidel, Like-It, Avet, Beeren, Naturana en Con-ta.

Kousen, sokken, panty’s: ze zijn er in alle kleuren, maten en dessins. Natuurlijk volgen we de laatste trends in kleuren en motieven. Maar ook in onze collectie beenmode hebben we een uitgebreid standaardassortiment met daarin panty’s van 8 tot en met 100 denier, pantykousjes en sokjes en hold-ups. Per seizoen worden daar artikelen aan toegevoegd zoals extra dunne zomerpanty’s en kousen, short sokjes en kousenvoetjes. In het najaar verandert dat in ski-kniekousen en thermosokken. Voor de decembermaand bieden we een luxe collectie feestpanty’s. 

Naast Oroblu vind je ook beenmode van Bonnie Doon, Trasparenze, Filodoro, Puma, Stapp, Marc Marcs en Marianne.

Voor nachtkleding geldt dat het vooral comfortabel en mooi moet zijn. Of het nu om een vrolijk big-shirt, een klassiek nachthemd gaat of een flanellen pyjama; soepel vallende stoffen en een goede pasvorm zijn belangrijk.

Maar voor veel nachtkleding geldt inmiddels dat het ook overdag gezien mag worden. Dat zie je ook in onze collectie terug; er is een gevarieerd aanbod in loungewear, zoals comfortabele huispakken en mooie ochtendjassen. 

De variatie zit ook in de merken: Ringella, Bloomy, Triumph, Mey, Pastunette, Charlie Choe, Rebelle en Nina von C.